29 de maig 2009

III Premi Mayor Zaragoza a Tortosa

Avui als Reials Col·legis de Tortosa s'ha celebrat el III Premi Mayor Zaragoza que organitza l'Associació d'Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa. L'acte ha estat presidit pel Doctor Federico Mayor Zaragoza, l'alcalde de Tortosa, el rector de l'extensió URV a Tortosa i la presidenta de l'Associació.

A l'IES Flix li han atorgat el tercer premi per les bones experiències que han portat al seu centre: el projecte dels companys/es-tutors/es i els tallers de cuina intercultural que s'han portat a terme. Després del lliurament de premis i diplomes a tots els participants (trenta-tres en total i vinguts des de tots els indrets de Catalunya), han començat els parlaments: primer el de l'alcalde i després el del rector de la URV; i finalment, el Dr. Federico Mayor Zaragoza ha fet una conferència que portava per títol Diversitat, integració i interculturalitat. L'acte ha continuat amb una meditació per la pau que ha guiat el monjo budista Ricard Rotllan.

Des d'aquí les meues felicitacions a l'IES Flix, en especial a Anna Masip, la Coordinadora LIC del centre per tota la feina que ha fet.