22 d’abril 2008

COMPARTIR NORMES, COMPARTIR PRINCIPIS


La regidoria d'Educació i el PDC de l'Ajuntament de Flix han organitzat una conferència que anirà a càrrec de Vicenç Villatoro, el dia 6 de maig a les 18,30 a Ca Don Ventura.

Vicenç Villatoro és escriptor, periodista i polític català. Llicenciat en Ciències de la Informació, va dirigir el diari Avui des de 1993 a 1996 . Altres càrrecs que ha ocupat són el de Director general de Promoció Cultural de la Generalitat de Catalunya (1997-2000), Director de la Fundació Enciclopèdia Catalana i Director de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (2000-2004). Entre 1999 i el 2002 va ser diputat al Parlament de Catalunya amb Convergència i Unió. Com a periodista, ha contribuït amb diversos mitjans: Catalunya Ràdio, Avui, El Periódico i el Canal 33.

Quant a la seva tasca d'escriptor té una trentena d'obres publicades i traduïdes en diferents llengües, algunes de les quals reconegudes per premis literaris com el Sant Jordi o el Joaquim Ruyra. És autor de novel·la, poesia i assajos.

El títol de la conferència és Compartir normes, compartir principis. En aquesta conferència Villatoro ens parlarà de la societat multicultural a la Catalunya actual i de la necessitat de tenir un espai comú les diferents cultures que compartim un mateix territori.