24 d’octubre 2007

Els joves, poc consumidors de cultura en català

jba, en un comentari anterior, em remetia a la pàgina de vilaweb, on hi ha penjat un vídeo que he trobat força interessant, i a la vegada molt preocupant: Salvador Cardús, president de la FUNDACC (Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura) comenta com els joves són molt menys "consumidors" de cultura en català que els adults. Si voleu, el podeu veure clicant aquí

2 comentaris:

Josep M. Raduà ha dit...

Hola Àngels,
ni que encara no t'hagués deixat cap comentari, el teu bloc és de visita obligada, així que de tant en tant hi entro a fer una ullada.
Gràcies pel teu comentari i per l'enllaç amb el vídeo del Quim Monzó a Frankfurt, que no havia tingut ocasió de veure. Va ser una intervenció molt en la seua línia, ara a veure què tal serà el seu últim llibre Mil cretins.
Salutacions,
Josep M.

Roser ha dit...

Què considerem cultura catalana?? i què és el que es considera cultura catalana en aquests sondejos? L'altre dia als matins de TV3 parlaven d'això i van dir que els joves no cosumien cinema en català i que enviaven els SMS en castellà? Això és el que es considera cultura catalana? Com puc jo consumir cinema en català si no el tinc a l'abast? I on s'ha fet el sondeig? Perquè crec que mai he enviat un SMS en castellà! Que pase a mi (i a una gran part de població que no vivim a Barcelona) no mos representen?