26 de setembre 2008

Sedueix-te per seduir

Sedueix-te per seduir. Viure i educar les emocions és un llibre sobre educació emocional escrit per Eva Bach i Pere Darder, dos grans experts catalans en temes d'educació emocional.
El llibre ens parla de la importància d'educar les emocions, de conèixer-les, de viure-les plenament i saber regular-les per fer front als esdeveniments de la vida perquè tal com diu al pròleg "cal viure la vida amb emoció i goig, amb actitud positiva, sene pessimisme, sense deixar-se menar per la insatisfacció i el tedi" (pàg.11).
El llibre va dirigit a educadors, pares i mares, a qualsevol persona interessada en el tema.

"...Les emocions no s'expliquen. Es viuen. I viure-les vol dir sentir-les a dins, sentir-les nostres i sentir-nos amb el dret i el deure d'escoltar-les i d'explorar-les, per tal d'integrar-les i compartir-les. [...]
Educar emocionalment és plantejar situacions de vida i crear alhora un clima humà que faciliti la conversió de les vivències en aprenentatges." (pàg. 47)

BACH, E.-DARDER, P. ((2002), Sedueix-te per seduir. Viure i educar les emocions, Edicions 62, sèrie Rosa Sensat, Barcelona