15 d’abril 2011

IV Mostra de llibres de la Ribera a Flix. Sant Jordi 2011

Per Sant Jordi, a Flix torna la Mostra de Llibres de la Ribera d’Ebre
S’estan ultimant els preparatius d’una nova jornada literària per celebrar la festivitat de Sant Jordi a la Ribera d’Ebre
El dissabte 23 d’abril, diada de Sant Jordi, Flix acollirà la quarta edició de la Mostra de Llibres de la Ribera d’Ebre. Una jornada que des de 2008 difon les obres dels autors i autores de casa nostra i a la vegada implica l’alumnat dels centres educatius de la vila en aquesta jornada que combina llibres, festa i cultura. A diferència dels anys anteriors, les activitats a la plaça de l’Església de Flix es concentraran al matí.
En aquesta ocasió s’ha confirmat la presència de Noemí Bagés, Vicent Casadó, Miquel Esteve i Josep Ulldemolins, els quals s’encarregaran de presentar les respectives novetats literàries i signaran els llibres a tothom qui ho desitgi.
L’alumnat de l’Institut de Flix llegirà textos relacionats amb els Armats arran de l’exposició que aquests dies es pot visitar a Ca Don Ventura. Per la seva banda, els nens i les nenes més grans de l’Escola Enric Grau Fontseré faran una lectura de fragments de l’obra de la flixanca Remei Franch.
Al llarg d’aquest matí les entitats de Flix situaran les seves parades de roses i llibres; a més, també es comptarà amb l’actuació del contacontes Agustí Farré per explicar-nos alguns contes recollits a la Ribera d’Ebre.
Un any més la Mostra està organitzada a tres bandes per l’Ajuntament de Flix, la Biblioteca Artur Bladé i Desumvila i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, així com amb la col·laboració de l’Escola Enric Grau i Fontseré i l’Institut de Flix, la Unió Social de Flix i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.