Excursions

Prop del cel. Per les muntanyes de la Val d'Aran: Còth des Clòsos,  28 i 29 de maig de 2011


Dissabte passat vam pujar fins a Beret amb cotxe i des d'allí vam anar caminant fins prop de la cabana de Parròs i vam tirar amunt amunt,  trobant pel camí solament animalons com daines i raboses, per arribar, amb una gran sorpresa per part meva  als Estanhons des Clòsos, un lloc màgic amb un llac preciós i d'altres estanys per la vora.  A 2300 m d'altitud, amb els núvols per sota nostre podíem veure part de la Val d'Aran a baix, lluny, lluny, i podíem veure el cel tan i tan blau.
L'altra excursió que vam fer diumenge va ser prop de Bausen, vam baixar cap al riu Bausen i després vam seguir pel bosc pel camí cap a Les. També una meravella!


Excursió a Rasquera,  21 de maig de 2011
Amb uns quants amics del CERE vam anar a conèixer algunes construccions de pedra en sec de la nostra comarca. Ahir va tocar el terme de Rasquera. L'objectiu de l'excursió era aprendre com inventariar les construccions d'aquest tipus  que anem trobant a la RE de cara a properes sortides. 
esmorzar i tot, amb un bon vi de Rasquera

 
Camí vora el mar entre l'Ametlla de Mar i l'Ampolla, 15 de maig de 2011
 Ens hem llevat molt d'hora per poder arribar a l'Ampolla i agafar el tren que ens havia de portar a l'Ametlla de Mar. Una vegada allí, hem anat fins al port i hem agafat el GR que ens havia de portar a l'Ampolla. Hem començat l'excursió amb un aire... bastant típic a l'Ametlla, però s'ha anat calmant fins arribar a fer bastant calor. Una caminada molt agradable de fer perquè vas gairebé tota l'estona molt a prop del mar i entre un bosc, de pins i romer, amb una olor que enamora.
Sortint de l'Ametlla

Cap a l'Ampolla
Aquí feia un aire...
 Sembla una cala de Menorca...
Aquesta encara més...
Per tornar-hi...


 Meandre de Flix, ermita del Remei i tornada meandre, 8 de maig de 2011
meandre
El castell de Flix 

anjub que vam trobar pujant a l'ermita
baixant de l'ermita: un camp de ruelles preciós
moixonet a la barca de Flix


 Saplan, una de les muntanyes més altes de Bausen (Val d'aran) 18 d'abril de 2011
Una excursió preciosa, bastant dura, amb una pujada descomunal però al final hi ha premi: un paisatge de pel·lícula, una tranquil·litat, un silenci, ets sents tan a prop del cel...  allí no hi pot passar res dolent.