25 de setembre 2007


Francesc Carbonell en aquest segon volum publicat per Eumo Editorial i la fundació Jaume Bofill, L'Omar i l'Aixa. Socialització dels fills i filles de families marroquines, ens introdueix en la societat i la cultura del Marroc. L'autor ens parla de l'estructura familiar marroquina, de la religió musulmana, del sistema educatiu al Marroc i de les llengües que s'hi parlen. És un llibre molt teòric però molt valuós si teniu a les vostres aules alumnes d'aquest país perquè podreu endinsar-vos en la seua manera de viure, el seu tarannà i podreu comprendre moltes coses, que potser per desinformació no acabem d'entendre.

1 comentari:

MARTA ha dit...

Hola Àngels, és tot un món a part la cultura, la religió i l'educació musulmana. No saps els problemes amb els que ens trobem en casos de sostracció internacional de menors quan el pare/mare són d'algun país islàmic. Quan hi ha casos d'aquests sempre és molt complicat, però quan hem fet casos on una part és islàmica...
Penso que estem molt desinformats al respecte, i no és fàcil comprendre certes coses. Potser llibres com aquest ens poden ajudar a comprendre quelcom més.

Moltes gràcies pel comentari de l'altre dia, el mateix us dic.
Petons,

Marta.